Denna webbplats använder cookies

Om du fortsätter att använda webbplatsen så accepterar du detta. Learn more

I understand

Du är inte inloggad.

Välkommen, Gäst
Användarnamn: Lösenord: Kom ihåg mig

Regler

Försök uppträda på ett civiliserat sätt. Personangrepp, hets mot folkgrupp och liknande är inte tillåtet. Följ allmän netikett.

Kolla gärna upp de trådar som redan finns, innan du postar en ny tråd i forumet. Chansen finns ju att det ämne du tänkt ta upp redan diskuteras i en annan tråd och då kan du ju lägga dig i den diskussionen istället!

När man skriver i en tråd ska man hålla sig till ämnet! De inlägg som inte har med ämnet att göra, eller som inte tillför något nytt till diskussionen förbehåller vi oss rätten att radera eller redigera.

Använd Off Topic Forumet till allt snack som inte har med camping att göra.

När du postar en tråd i forumet, försök att utforma din ämnesrubrik så tydligt som möjligt. Det underlättar för alla, men kanske mest för dig själv då det är mer sannolikt att någon läser ditt inlägg!

Diskussioner om politik, religion och andra potentiellt upprörande ämnen är inte tillåtet. Länkar till sexsajter eller annat innehåll med sex är inte heller tillåtet.
Detta är en sajt med inriktning mot campande i alla dess former, tyngre frågor kan diskuterats på forum avsedda för dem. (...och ja, vi är medvetna om att det finns NaturistCampingar men det är väl något helt annat, om vi inte är helt felunderrättad!) 

Det är inte tillåtet att registrera flera användare på samma person. Vill man byta namn eller göra någon ändring i sitt medlemskap, och har frågor om detta, ska detta tas med administratören. (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.)

Om du ser en tråd i forumet som bryter mot reglerna, skriv inte i den. Rapportera istället tråden med knappen "rapport till moderator" eller via PM till admin eller Laptop.

Använd gärna en personlig bild i forumet, en så kallad avatar, men den får inte på något sätt vara stötande eller copyright-skyddad, ex: porrbilder eller bilder på seriefigurer!

Att använda någon annan användares signatur eller avatar är inte tillåtet. 

Husvagnsforums olika forum är till för flera användare. Vill du bara säga något till en enskild användare finns det en PM-funktion, använd den istället.

För privatpersoner finns möjligheten att sälja, köpa och hyra varor på Marknadsplatsen.

Är du intresserad är det bara att kontakta den som lagt in annonsen på valfritt sätt! 
Vill du som näringsidkare t.ex. sälja eller hyra ut något, ber vi er maila till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Representanter för butiker och organisationer måste tydligt ange i sitt användarnamn eller signatur vilken butik eller organisation de tillhör. Reklam och liknande är inte tillåtet för varken företag eller organisationer, vi hänvisar då till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för köp av reklamplats.

Det är omöjligt att skapa en regel för varje situation som kan uppkomma; moderatorer måste därför ibland ta ställning till något som inte är klart reglerat. I dessa fall räknas moderators beslut som regel.

Husvagnsforum.com eller dess ägare ELLER medlemmar kan inte hållas ansvariga för eventuella skador, böter eller något liknande som orsakats av att man följt ett råd eller tips från husvagnsforum.com eller sidor som någon länkat till från husvagnsforum! Allt du tar dig för att göra måste du även i fortsättningen ta ansvar för, och verkar ett tips knasigt, hör dig för innan du förstör något!

Genom att skriva på husvagnsforum.com förbinder du dig att följa dessa regler och att det du skriver är dina personliga åsikter och inte husvagnsforums eller dess medarbetares. Husvagnsforum.com förbehåller sig rätten att ändra i dessa regler utan föregående avisering.

Har du tappat bort ditt lösenord eller har andra frågor om Husvagnsforum som du inte vill ta i Sajten-forumet, skicka ett meddelande till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så svarar vi!

Kom ihåg, reglerna finns inte till för att sysselsätta moderatorer, de finns till för besökarnas skull! Genom att följa dem hjälps vi alla åt att skapa ett så bra forum-klimat som möjligt.

Skulle du, av någon anledning, inte längre vilja vara medlem på husvagnsforum.com, är det bara att sluta besöka sidan! Vi lägger inte ner kraft och tid på att avregistrera medlemmar, och om du vill att inlägg som du gjort ska raderas är det upp till dig att radera dessa.

Bryter du mot någon av ovanstående regler får du finna dig i att få en varning eller till och med bli avstängd om du fortsätter att uppträda störande, och då är det givetvis inte tillåtet att registera om sig. Vid grövre fall kommer vi dessutom göra en abuseanmälan till din internetleverantör. 
(Men eftersom vi Campare är ett så'nt vänligt släkte kommer vi förhoppningsvis inte att ha problem med detta!)


Med vänliga hälsningar 
Vi på Husvagnsforum.com

Läs mer...
Sidan laddades på: 0.071 sekunder